اخیرا آسانسورهای هیدرولیکی نیز جای خود را در بین کاربران خانگی باز کرده اند. در اروپا بیش از ۷۰ درصد از آسانسورهای زیر ۵ طبقه هیدرولیک استفاده می شوند که از محاسن این نوع آسانسورها می توان به:
- نرمی حرکت در استارت اولیه
- خرابی و استهلاک بسیار کم
- سهولت در عیب یابی و تعمیر
- ایجاد آسانسورهای زیبا و شیشه ای به دلیل حذف کادر وزنه و سیم بکسل
- احتیاج به سازه سبک
- عدم نیاز به موتورخانه در پشت بام و
- ایجاد آسانسورهای باربر و سنگین با تناژ بالا و زیبایی بام خانه و همچنین تراز شدن دقیق آن در طبقات
اشاره نمود اما از محدودیتهای استفاده از این نوع آسانسورها می توان به محدودیت در ارتفاع و کندی نسبی سرعت آنها و تنها قرار گیری در چاهک را اشاره کرد. (البته امروزه با استفاده از درایو و سیستم خنک کننده می توان به سرعت ۱ متر به صورت معمول دست یافت. آسانسورهای هیدرولیک با موتور الکتریکی و پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک کار می کنند.
بررسی کلی طراحی و مهندسی
این نوع آسانسورها همانطوری که از سالهای دور مورد توجه قرار داشته اند فرایند تکامل خوبی را پشت سر گذاشته و امروزه به بهترین حالت ممکن رسیده اند به طوری که هم اکنون امن ترین و کم سرو صدا ترین و البته قویترین آسانسور ها را تشکیل میدهند.
برای آسانسورهای کم ارتفاع با ظرفیت بالا (خودروبر، باربر و...) و آسانسورهای پانوراما (شیشه ای) در ساختمان های تا ۵ طبقه (در برخی موارد تا ۷ طبقه مشروط به ترافیک بسیار کم) سیستم هیدرولیک بهترین انتخاب است. امکان جابجایی بارهای بسیار سنگین به همراه برخی مزیت های که در ذیل به آنها اشاره شده است، در بسیاری موارد استفاده از آسانسورهای هیدرولیک را توجیه پذیر و حتی ضروری می کند، هرچند که سرعت و ارتفاع در آسانسورهای هیدرولیک محدود است. (بطور معمول تا ۰/۷۵ متر بر ثانیه و ارتفاع ۵ طبقه با طول مسیر حرکت 5/12 متر)
آسانسور هیدرولیک آسانسور محصولات آسانسور قطعات آسانسور خدمات محصولات کیوان فراز قطعات
ثبت کننده:کیان کاوه
تاریخ ثبت:
1399/12/25
ویرایش کننده:کیان کاوه
تاریخ ویرایش:
1402/03/19
موضوع:
دانستنی های آسانسور
تعداد بازدید:
3040